Lélektani esték a Mindszentyneumban

2023.11.02. 19:00

Elengedésről, reményről, házasságról, kiégésről

A Göcseji Múzeum Lélektani esték címmel a jövő évre is áthúzódó, négyelőadásos programsorozatot indít Tapolyai Emőke klinikai és pasztorálpszichológussal.

Antal Lívia

Az első előadási napra november 8. szerdán 17 órakor kerül sor a zalaegerszegi Mindszentyneumban Elengedés-veszteségeink címmel. Hogyan lehet szembenézni az életünk egyik legnagyobb kihívásával, a veszteséggel? Az elengedés egy fájdalmas harc életünk valóságával, veszteségeinkkel, saját hibáinkkal és tehetetlenségünkkel. Hogyan élhetünk veszteségeinkkel a jelenben, s milyen út az, mely a szabad jövő építése felé visz? A szakember előadásában ezekhez a kérdésekhez ad támpontokat, melyek mentén az elengedés egy megoldható feladattá válik, ami segít az újra tervezésben és aktivizál a jövő felé.

December 7-én 17 órakor Mit jelent a remény és egyáltalán szükségem van-e rá?, 2024. február 9. 17 órakor Egészséges szexualitás a házasságban, 2024. április 12. 17 órakor Burn out – Mit kezdjek a kiégéssel, ha már utolért? című előadásokon lehet majd részt venni szintén belépőjegy ellenében.

A négyelőadásos programsorozatra bérlet is váltható a Mindszentyneum pénztárában vagy online-n: https://program.gocsejimuzeum.hu/.../lelektani-estek.../

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában