Zalai Prima közönségdíj

2023.10.05. 12:00

Zalai Prima Díj 2023 - Bemutatjuk Dr. Rashed Adelt

Magyar tudomány: dr. Adel Rashed.

Zaol.hu

Dr. Rashed Adel a Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház Radiológiai Osztályának főorvosa, 1991-ben érkezett Jemenből Magyarországra.

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerezte meg általános orvosi diplomáját, majd a Nagykanizsai kórházban kezdett dolgozni. 2003-ban a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen radiológiából szakvizsgázott. Munkája mellett 2003-tól 2008-ig a kaposvári Diagnosztikai, Onkoradiológiai, Kutatási és Oktatási Központ MRI Centrumában számottevő tudásra és tapasztalatra tett szert az MRI diagnosztikai szerepe, a központi idegrendszeri kórképek, illetve a gerinc betegségek tekintetében. 2008-től a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórházban intervenciós radiológiában szerzett nagyfokú jártasságot. Jelenleg ismét a Nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórház Radiológiáján végzi munkáját. A Magyar Radiológiai Társaság, a Magyar Neuroradiológiai, illetve az Európai Radiológus Társaság (ESR) tagja. Publikációja „Előkísérlet a stroke ellátás döntéstámogató rendszerének létrehozása érdekében” címmel jelent meg. Dr. Rashed Adel számára a hivatása egyben a hobbija is, folyamatosan törekszik a legújabb tudományos kutatások tanulmányozására és alkalmazására. Munkáját az igényesség, alaposság jellemzi, számára a beteg az első. 

Feleségével és három gyermekével Leilával, Nórával és Ádámmal Nagykanizsán él. 

Szavazzon >>

Dr. Rashed Adel

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában