Tárlatvezetéseket is tartanak a kiállítók

2023.10.19. 13:45

Pannónia csipke a PANORÁMA népművészeti galériában

A Pannónia csipkét mutatja be a PANORÁMA Népművészeti Galéria következő, 2023. október 20-án, pénteken 17 óra 30 perckor nyíló kiállítása. A Zala Megyei Népművészeti Egyesület tagja, Románné Hadri Veronika a csipkekészítés technikáját több évtizedes kutató- és gyűjtőmunkával, a jellegzetes csipke készítése technikájának újratanulásával sajátította el.

Mozsár Eszter

A Pannónia csipke kiállítás tárlatvezetéssel és egyénileg is látogatható

Fotó: ZMNE

Tapasztalatait és tudását tanítványainak - Békefiné Bertók Andrea, Takács Andrea, Kölkedi Bernadett, Németh-Lucz Anita – adja át rendszeresen. Románné Hadri Veronika egyedi és közösségi alkotásait számos népművészeti alkotói pályázaton díjazták. A kiállítás a november 5-ig tartó időszak három hétvégéjén (szombaton és vasárnap) a feltüntetett időpontok mellett tárlatvezetés nélkül 13-17 óra között látogatható.

A tárlatvezetések időpontjai:

Román Andrásné Hadri Veronika népi iparművész: 2023. október 21. szombat, október 28., szombat és november 4., szombat 15-18 óra és november 5., vasárnap 13-16 óra között

Takács Andrea: október 24., kedd 15-18 óra között

Békefiné Bertók Andrea népi iparművész: október 25., szerda 15-18 óra között

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában