Minden eddiginél nagyobb szabású program ígérkezik

2023.10.25. 19:30

Az Egerszegi Adventről egyeztettek

Már javában zajlik az idei, minden eddiginél nagyobb szabású Egerszegi Advent előkészítése, szervezése, adta hírül közösségi oldalán Balaicz Zoltán polgármester.

Zaol.hu

Egyeztetés a városházán. Jobbra Balaicz Zoltán polgármester

Fotó: Facebook.com/balaiczz

Mint fogalmazott, a program egy része még meglepetés, de néhány előzetes információt már elárult.

A programok a Dísz tér, az Európa tér és a Városháza előtti tér mellett érintik majd a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piacot, valamint a vizslaparki Pikniket is. Minden eddiginél több fény teszi majd meghittebbé a decemberi heteket. A város karácsonyfája november 20-26. között érkezik meg. Az Egerszegi Advent már november 27-től látogatható lesz. Az ünnepélyes megnyitót december 1-jén, pénteken 17 órakor tartják a Dísz téren a Zalaegerszegi Városi Vegyeskar műsora előtt, amikor egyszerre kapcsolják majd be az összes fényt. Újra lesz jégpálya, december 6-án pedig megérkezik a város Mikulása.

Megújul a betlehem, új helyre kerül az élő betlehem, lesz körhinta és gyermekjátékok, koncertek és gyermekműsorok, változik az elrendezés, fedett és fűtött ülőhelyeket alakítanak ki, december 31-én pedig városi szilveszteri programok és lézershow lesz fényjátékkal, hiszen Zalaegerszeg a legtöbb nagyvároshoz hasonlóan a csecsemők, a kisgyermekek és a háziállatok védelmében csatlakozott a tűzijátékmentes települések csoportjához, közölte Balaicz Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában