Szülinap

2023.10.07. 16:00

Bulival ünnepel a Zalaegerszegi Médiacentrum - Nyolcéves az Egerszeg Rádió

Szombaton reggeltől este hat óráig a Zalaegerszegi Televízió és Rádió szerkesztőségének épülete előtti standon találkozhatnak a hallgatók az Egerszeg Rádió műsorvezetőivel, ugyanis a Zalaegerszegi Médiacentrum így ünnepli nyolcéves születésnapját. Az arra járókat finom sütemény, kávé, üdítő is várja a Contrast Cafe Bistro jóvoltából, valamint nyereményjátékokkal kedveskednek.

Mozsár Eszter

Délelőtti pillanatkép az Egerszeg Rádió születésnapi kitelepüléséről. Balról jobbra Szekeres Péter (Contrast Cafe Bistro), Miklós András, Pál Niki és Gáspár Zsolt. Fotó: Mozsár Eszter

Pál Nikoletta éppen Miklós Andrást kérdezte a szombati programról, aki élő adásban buzdította a 95.1 frekvencián fogható rádió hallgatóit arra, hogy miért érdemes ellátogatni hozzájuk. Később lapunk érdeklődésére a Zalaegerszegi Televízió stúdióvezetője elmondta: a felmérések szerint a 18-49 éves korosztályból nagyon sokan kedvelik az Egerszeg Rádiót, mivel mindig friss, naprakész és helyi hírekkel, valamint változatos élő műsorokkal szolgálnak.

- A szülinapi parti ötlete tavasszal született, amikor a Göcsej Filmszemle időpontját kerestük. Mivel október 7-ére esett a választás, így kézenfekvő volt, hogy együtt ünnepeljük a 2015. október 5-én indított Egerszeg Rádióval. Sőt, a közös programot még egy érdekes elemmel egészítettük ki: a helyi televízió 37 éves történetét, korábbi műszaki eszközparkját bemutató kiállítást hoztunk létre az épület földszintjén. Emellett régi műsorainkból válogattunk, amit meg is nézhetnek.

A jól összeszokott csapat színes műsorokkal készül nap mint nap, tette hozzá Miklós András. Németh Miklós programigazgató felel a zenei válogatásért, mellette több főállású műsorvezető, valamint külsős kollégák hangját hallhatjuk az éterben. Hétfőtől péntekig a Vekker című reggeli műsorban Gáspár Zsolt és Kovács Virág, napközben a kívánságműsorban Mihály Luca, délután pedig a Helló, Egerszeg-ben Németh Miklós köszönti a hallgatókat. A hétvégi Turmix-ban Pál Nikoletta, délutánonként pedig Polgár Patrik és D. Varga Ádám van a mikrofon előtt. Gáspár Zsolttal, az Egerszeg Rádió egyik ikonikus arcával ugyancsak találkozhatntak szombaton a vendéget, aki szinte a kezdetek óta a Vekker című műsorban ébreszti a várost és környékét.

A szülinapi parti a Contrast Bistroban folytatódik este 21 órától, ahol Németh Miklós és a vendégelőadók, DJ Hájas László-Retro Műhely feat. Don Konti és DJ Roland szolgáltatja a bulizenét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában