Bolhapiacot tartottak Letenyén

2023.10.17. 09:30

Ami nekünk felesleges, az másnak még hasznos lehet

Az elmúlt hét szombatján első alkalommal tartottak bolhapiacot Letenyén. A termelői piac csarnoka mögött kialakított területen egyelőre a vártnál kevesebben pakoltak ki, ám a helyiek bíznak benne, hogy a későbbiekben nagyobb érdeklődés mutatkozik a lehetőség iránt.

Gyuricza Ferenc

Ráczné Lánczok Zsuzsanna a Szörfi Ferenc által eladásra kínált tárgyak között egy kifogástalan állapotú rokkát is talált

Fotó: Gyuricza Ferenc

Ráczné Lánczok Zsuzsanna piacgondnok portálunknak elmondta: a szombati kínálatban olyan tárgyak jelentek meg, amelyek a háztartásoknak képezik részét, s amelyeket tulajdonosaik hely hiányában vagy már nem használt funkciójuk miatt kívántak továbbértékesíteni. A bolhapiacnak éppen ez lenne a lényege, hogy legyen egy olyan hely, ahol a megunt, már feleslegessé vált eszközeinket átadhatjuk olyan személyeknek, akik még tudják azokat használni. Letenyén a jövőben az elképzelések szerint havi rendszerességgel, minden hónap második szombatján tartanak bolhapiacot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában