Korlátozásokra kell számítani

2023.09.28. 16:15

Újabb fejlesztés indul hétfőn Zalaegerszegen, a Göcseji úton

Október 2-án, hétfőn 8 órakor indul a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatának együttes beruházása a Göcseji úton, tájékoztatta portálunkat a polgármesteri hivatal.

Zaol.hu

A munkálatok előreláthatólag egy hónapot vesznek igénybe

Fotó: ZH

A fejlesztés keretében először a déli oldali útszegélykövek cseréje és a járda szakaszos felújítási munkái kezdődnek a Závodszky István utcai csomóponttól a Göcseji úti temető nyugati sarkáig. A szegélybontás és -építés során a déli oldali forgalmi sáv érintett szakaszon történő lezárása mellett folyik a munka, illetve a szakaszon a járdafelújítás ideje alatt csak korlátozottan biztosítható a gyalogos közlekedés.  

A munkák befejeztével a kivitelezés az északi oldalon folytatódik, a Platán sor és a Déryné utca közti szakasz azonos műszaki tartalmú munkáival. A kivitelezés során az északi oldali forgalmi sáv elzárása és a járda korlátozott használhatósága mellett zajlanak a munkák.  

Az útszegélyezési és járdafelújítási munkák előreláthatólag egy hónapot vesznek igénybe, mely idő alatt a jelzett korlátozásokra kell számítani.  

Kérik és köszönik a lakosság és a forgalomban résztvevők türelmét és megértését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában