Vannak még becsületes megtalálók

2023.09.12. 09:30

Háromkerekű babakocsit és sorsjegyet is leadtak

Esernyőt, kerékpárokat, mobiltelefonokat, háromkerekű babakocsit, sőt még sorsjegyet is leadtak 2020-ban és 2021-ben a becsületes megtalálók a zalaegerszegi polgármesteri hivatalba, amely nemrég felhívást tett közzé, hogy jelentkezzenek a tárgyak tulajdonosai.

Szabó Judit

Pénztárcák is elvesztek

Fotó: shutterstock

A hivatal szociális és igazgatási osztálya közzétette, hogy az említett két évben összesen 22 tárgyat vittek be az önkormányzathoz a megtalálók.  Ezek között van több pénztárca, kerékpár és mobiltelefon, emellett okosóra, esernyő, napszemüveg, mentőautós játék és ékszertartó gyarapítja a gyűjteményt, de egy bizsu karkötőt is bevittek, sőt egy sorsjegyet is. 

Kérik, hogy akik a felsoroltak között saját tulajdonukat ismerik fel, és ezt hitelt érdemlően igazolni tudják, legkésőbb 2023. szeptember 20-án 16 óráig tekintsék meg a tárgyakat, és jelentsék be átvételi igényüket. A talált dolgok megtekinthetőek a szociális és igazgatási osztályon (Zalaegerszeg, Ady u. 15.) ügyfélfogadási időben. Ha senki sem jelent be jogos igényt, a hatóság a jogszabályok szerint értékesíti a tárgyakat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában