Az idei már a 25. alkalom volt

2023.08.15. 12:30

A Szent János-hegyért Egyesület hagyományos búcsúi programja

Nemrég tartotta a Szent János-hegyért Egyesület a hagyományos búcsúi programját a névadó hegyháton, Tormaföldén.

Korosa Titanilla

Vlasics Lajos, Keléné Juhász Ilona, Vlasics Lajosné, Kondákor József

Fotó: Korosa Titanilla

Keléné Juhász Ilona, a Szent János-hegyért Egyesület elnöke elmondta, hogy a szokásos helyszínre, a volt kilátó könyékére várták az érdeklődőket, akik szép számban meg is jelenteket a vasárnap délutáni rendezvényre, ahol az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket és ismertette a szervezet elmúlt évi tevékenységét, majd Kondákor József, Tormafölde polgármestere szólt az egybegyűltekhez. Idén már 25. alkalommal került sor erre az eseményre, melyen részt vettek a lenti kertbarátkör tagjai, valamint a környékbeli települések vezetői, képviselői is.

A búcsún okleveleket adtak át azoknak a személyeknek, szervezeteknek, akik nagyban segítik az egyesület működését, programjai lebonyolítását. Köszönő oklevelet vehetett át Tormafölde önkormányzatának képviseletében Kondákor József a sokéves anyagi támogatásért, amivel hozzájárultak az egyesület sikeres munkájához. Elismerő oklevelet kapott Vlasics Lajos és felesége, Vlasics Lajosné a Szent János-hegyért Egyesület ez évi szakmai kirándulásának szervezésért és a szíves vendéglátásért.

A hivatalos program után a kötetlen beszélgetés mellett helyi borokat és "hegyi gulyást" lehetett kóstolni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában