Rendezvény jövő szombaton

2023.08.29. 09:30

Falunapra készülnek Csömödérben

Csömödérben szeptember 9-én, szombaton tartják a hagyományos falunapot. A rendezvény 9 órakor kezdődik a Kisréti Közösségi Téren megnyitóval, illetve reggel már a főzőcsapatok is munkához látnak. A főzőversenyre e héten péntekig lehet még nevezni. Az önkormányzat tűzifát és 2 kilogramm húst biztosít a csapatoknak. Az étkeket szakértő zsűri értékeli, és értékes nyeremények is gazdára találnak.

Korosa Titanilla

Fotó a tavalyi falunapi főzőverseny eredményhirdetéséről

Fotó: ZH-Archívum / Korosa Titanilla

Jövő szombaton a gyerekeket is várják már 10 órától, lesz arcfestés, csillámtetoválás, népi játékok, ugrálóvár, interaktív zenés műsor számukra. Az egészségsátorban pedig vérnyomás és vércukorszint mérésére nyílik lehetőség. A főzőverseny eredményhirdetését 13.30-ra tervezik, ezután az ünnepi köszöntők következnek, majd elkezdődik a zenés-táncos szórakoztató program. A sort a Zalagyöngye Táncegyüttes nyitja meg 15 órakor, majd operett- és retró slágerek következnek Jurina Beáta és Szilinyi Arnold előadásában. Őket Böröcz Roli, aztán Horváth Milán fellépése követi. A szombati szórakozás után vasárnap 11.30-kor terményszenteléssel egybekötött Mária-napi búcsúi szentmisét celebrál Németh Csaba plébános a kultúrházban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában