Programajánló

2023.07.05. 17:00

Negyedszázados a Válicka Kupa

Negyedszázados jubileumot ünnepel a dél-zalai térség egyik legpatinásabb tömegsport jellegű rendezvénye, a várföldei Válicka Kupa kispályás labdarúgó torna. Szombaton 16 csapat lép pályára a község központjában található szabadidőközpontban.

Gyuricza Ferenc

A XXV. Válicka Kupát a korábbi évek gyakorlatának megfelelően ezúttal is a Várfölde ’97 Kulturális Sport és Szabadidő Egyesület szervezi. A részt vevő csapatok – amelyek többsége helyből, valamint a környező településekről érkezik – először csoportokra bontva, körmérkőzéses formában küzdenek meg egymással, majd a továbbjutók ezt követően már egyenesági kieséses rendszerben folytatják. A csoportmérkőzések 8.30 órától két pályán, párhuzamosan zajlanak, a negyeddöntők várhatóan 15 órakor, az elődöntők 16.40-kor kezdődnek, míg a helyosztókra a tervek szerint 17.20 és 19 óra között kerül sor. Közben lesznek kiegészítő programok is, például félpályás üres kapura rúgó verseny, amelyre a játékosokon kívül bárki más is benevezhet, míg maga a rendezvény közösségi programmal zárul.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában