Helyi közélet

2023.06.11. 17:00

Juniálist rendezett a zalaegerszegi Tiéd a Város Egyesület

Második alkalommal invitálta szombaton közös juniálisra tagjait, a hozzátartozókat és az érdeklődőket a zalaegerszegi Tiéd a Város Egyesület. Tavaly az alsóerdei élményparkban, idén az MSZP székház udvarán rendezték meg a kötetlen találkozót, melyen a közös főzés mellett beszélgetésekre nyílt mód.

Arany Horváth Zsuzsa

A juniális keretében délután az egyesület vezetője, Góra Balázs sajtótájékoztatón számolt be az eddig végzett egyesületi és politikai munkáról, a helyi ügyek felkarolásáról, amelyet a lokálpatrióta magatartás jellemez, mondta az elnök, aki az egyesületen belül az MSZP-t is képviseli. A nap folyamán értékelték az elmúlt időszakot, megismerték szimpatizánsaik véleményét, tette hozzá Góra Balázs, hangsúlyozva, a juniális más keretet ad az eszmecseréhez, mint a taggyűlési tanácskozások.

A Tiéd a Város a 2019-es önkormányzati választásokon más politikai formációval, párttal együtt, hat jelölő szervezet egyetértésével, támogatásával indította jelöltjeit a városi testületi képviselői mandátumokért, a jövőre esedékes helyhatósági választásokig még számos egyeztetésre lesz szükség ahhoz, hogy kialakuljon a mindenki számára elfogadható metódus, hangsúlyozta a jelenleg 50 tagot számláló Tiéd a Város Egyesület elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában