Június végéig lehet csatlakozni

2023.06.10. 09:00

Ingyenes lakossági izzócsere Zalaszentgróton

Mivel ugyanakkora megvilágításhoz a LED-es izzó akár 80-85 százalékkal kevesebb energiát használ a hagyományos izzókhoz képest, akár 30-40 százalékkal is csökkenthetik a villanyszámlájukat azok, akik csatlakoznak a Zalaszentgróton indult ingyenes lakossági izzócsereprogramhoz, tette közzé Baracskai József polgármester a Facebook-oldalán.

Szabó Judit

Forrás: Illusztráció / Pexels

Mint jelezte, a programban való részvétel regisztrációhoz kötött. Azok a helyi lakosok csatlakozhatnak az akcióhoz 2023. június 1. és június 30. között, akiknek a nevén van villanyszámla. Társasházak esetében, a társasház közös területére vonatkozóan, a közös képviselő pályázhat. Ha van almérő, és az a tulajdonos nevén szerepel a nyilvántartásban, akkor ő is tud regisztrálni. Azok számára, akiknek az online jelentkezés problémát okoz, regisztrációs pontokat alakítottak ki.  A LED-es izzók szállítása szeptemberben várható. A projekttel Márton-Kovács Réka, az önkormányzat műszaki osztályának munkatársa foglalkozik. További információk: https://ledcsere.zalaszentgrot.hu/
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában