Keszthely és Hévízt is érinti

2023.06.24. 18:30

Éjszakai buszok állnak forgalomba a Balaton északi partján

2023. június 17-től, a Volánbusz nyári menetrendjének bevezetésétől új, éjszakai járatokkal bővült a Káli-medence, valamint Badacsony, Szigliget, Keszthely és Hévíz környékének autóbuszos kínálata.

Likebalaton.hu

Illusztráció

Forrás: pexels.com

A Káli-kör elnevezésű, 7702-es vonalszámú járatok Tapolcáról Révfülöpre, a6363-as járatok Alsópáhokról Badacsonytomajra közlekednek. Káli-kör néven új éjszakai körjáratokat közlekedtet a Volánbusz a nyári időszakban, pénteki és szombati napokat követő éjszakákon,7702-es vonalszámmal, Tapolca és Révfülöp között.

A járatok Tapolca, autóbusz-állomásról 21:50-kor, 23:55-kor és 1:50-kor, míg Révfülöp, vasútállomásról 23:55-kor, 1:05-kor és 2:55-kor indulnak. Az autóbuszok megállnak a Káli medencében fekvő településeken, így Gyulakeszin, Káptalantótin, Mindszentkállán, Szentbékkállán, Köveskálon, Balatonhenyén, Kővágóörsön is, így ezekről a településekről is biztosítanak eljutási lehetőséget Tapolca és Révfülöp felé egyaránt. A járatok Révfülöpön csatlakoznak a Balatonfüred felé induló, és onnan érkező éjszakai Bagolyvonatokhoz.

Alsópáhok és Badacsonytomaj között is új éjszakai autóbuszok segítik az esti hazajutást. Az új 6363-as autóbuszok péntekről szombatra, és a szombatról vasárnapra virradó éjszakákon Alsópáhok, Alsó megállóhelyről 21:25-kor és 23:45-kor, míg Badacsonytomaj, vasútállomásról 23:00-kor és 1:15-kor indulnak. Az autóbuszok mindkét irányba megállnának Hévízen, Cserszegtomajon, Keszthelyen, Gyenesdiáson, Vonyarcvashegyen, Balatongyörökön, Balatonedericsen, Szigligeten, Badacsonylábdihegyen és Badacsonyban is, illetve Badacsonytomaj, Vasútállomáson átszállást biztosítanak a Balatonfüred és Tapolca között közlekedő Bagolyvonatokra.

Forrás: Likebalaton.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában