A jótékonysági bál nyereségéből finanszírozták

2023.06.22. 19:30

Ajándék a tanév végén Alsópáhokon

A februári Páhoki Farsangi Bál nyereségéből a szülői munkaközösség a tanév végén megajándékozta Alsópáhok oktatási intézmények diákjait.

Péter B. Árpád

Nemcsak a tél végén, hanem ősszel is tartottak jótékonysági estet az alsópáhoki iskolában, ahol a térség táncos csoportjai szórakoztatták a résztvevőket

Fotó: Péter B. Árpád

Kotora Pál, az szmk elnöke emlékeztetett, a Dr. Szántó Imre Általános Iskola szülői közösségének aktív tagjai szervezték a mulatságot, amely remekül sikerült, s összekovácsolta azokat, akik gyermekük révén kapcsolódnak az intézményhez.

Elárulta, céljuk az volt, hogy a nyereségből az iskolát, illetve a diákokat támogassák. Ennek része, hogy a szünidő kezdetén valamennyi ifjú, vagyis összesen 162 nebuló kapott egy-egy Adrenalin+ belépőt a Bobo Fun Parkba, ráadásként pedig egy ott használatos, kötelezően viselendő speciális zoknit is rejtettek a csomagok.

A kisiskolások csomagjai a speciális zoknikkal és a belépőkkel. Minden diák ezzel az ajándékkal ment vakációzni (Fotó: ZH)

Kotora Pál elmondta, a gyerekek nagyon örültek a tanév végi meglepetésnek, amelyet nemcsak nyáron, hanem az esztendő végéig felhasználhatnak.

A februári jótékonysági mulatságot hagyományteremtő szándékkal rendezték, s a szülői munkaközösség azt tervezi: ezentúl minden esztendő farsangi időszakában szerveznek hasonlót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában