A Zalaegerszegi Adományközpont Alapítvány javára gyűjtenek

2023.04.12. 16:00

Jótékonysági hangverseny lesz szombaton Zalaegerszegen

A karácsonyi példát követve ismét jó ügy mellé állt a Zalaegerszegi Hetednapi Adventista Egyház és Németh Gábor önkormányzati képviselő.

Mozsár Eszter

A református templomban lesz a koncert szombaton 18 órakor

Forrás: Zalaegerszegi Református Egyházközség

Advent idején a boncodföldi Autista Védőotthon részére szerveztek jótékonysági koncertet, ezúttal pedig a Zalaegerszegi Adományközpont Alapítvány lesz a kedvezményezett, tájékoztatta lapunkat a program védnöke.

- Frend László, a gyülekezet vezetője keresett meg, szívesen fogadtam a felkérést. Karácsonykor közel egymillió forintot adtak az önzetlen segítők. Most az adományközpont javára, illetve azon keresztül főleg szociális intézményeknek, rászorulóknak szeretnénk segíteni. Sokan adományoznak karácsonykor, azért gondoltunk arra, hogy most, húsvét tájékán is szervezünk akciót, így osztva meg a figyelmet a két nagy ünnep között. Terveink szerint folyamatos rendezünk hasonló jótékonysági koncerteket – mondta Németh Gábor.

Április 15-én, szombaton a református templomban 18 órakor lesz a koncert, a kulturális műsorban fellép a Dél-Balatoni Advent Kórus, a Zalaegerszegi Vegyeskar, énekel Rábainé Kiss Estilla és Ruszin Tibor, szaval Oláh László és Oláhné Horváth Melinda.

Az összegyűlt felajánlást a helyszínen adják át, ám a következő számlaszámon is lehet adakozni a Zalaegerszegi Adományközpontnak: 11749008 – 24926173.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában