DRVE

2023.04.06. 17:30

Húsvéti játszóház a nagykanizsai Liget-kuckóban

Pásztor András

A rendezvényre Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő (balról) is kilátogatott és további kitartásra buzdította az egyesület elnökét, Tejfel Józsefet (jobbról)

Fotó: Gergely Szilárd

Egész napos húsvétváró programot hirdetett csütörtökre a Demokratikus Roma Vezetők Egyesülete (DRVE), a civil szervezet ligetvárosi tanodájába. A közel 30 lurkó tojásokat festett, rajzolt, verset szavalt, és persze nagy népszerűségnek örvendett a csokitojás-keresés is. Tejfel József egyesületi elnök elmondta: mióta el kellett hagyniuk a belvárosi, Zrínyi utcai telephelyüket, azóta minden programjukra autóval szállítják a város egyéb területeiről, sőt még a környező településekről is a gyerekeket, hogy részt vehessenek a programokon. A rendezvényen megjelent Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő is, aki arra bíztatta a DRVE vezetőit, hogy folytassák a hátrányos helyzetű fiatalok felzárkóztatását és továbbra is segítsék a rászorulókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában