Bővült a Léda

2023.04.27. 17:15

Hat új rendelőt alakítottak ki a magánklinikán

Új rendelőket alakítottak ki a zalaegerszegi Léda Medical Centerben, csütörtökön tartották az avatóünnepséget.

Szabó Judit

Balaicz Zoltán, Vigh László és a tulajdonosok, ügyvezetők: dr. Nagy Andrea, dr. Peterka Csaba és dr. Fehér Attila az avatóünnepségen

Fotó: Pezzetta Umberto

A Léda-házba 2013-ban költözött az első magánegészségügyi szolgáltató, dr. Fehér Attila fül-orr-gégész. Később dr. Nagy Andrea fogorvos és dr. Peterka Csaba kézsebész-traumatológus fogászatot, valamint csoportpraxis működtetésére alkalmas rendelőket alakított ki az ingatlanban. A további bővülés eredményeként 2015-ben megkezdte működését a Léda Magánklinika.

Különösen a Covid-járvány alatt nőtt meg a magánpraxisok iránti igény, a hely egyre szűkebbnek bizonyult. Új helyre költözött a Lédából kivált orvoscsoport, a helyben maradók pedig 2021-ben megalakították a Léda Medical Center Magánklinikát és átépítésbe kezdtek. Új részleget, hat új rendelőt alakítottak ki öltözőkkel, szociális helyiségekkel, recepcióval, váróhelyiségekkel 370 négyzetméteren, közel 500 négyzetméteresre bővítve a klinikát, ahol több, mint 40 szakorvos dolgozik, állt az avatás alkalmából kiadott sajtóközleményben.

Az átadáson a tulajdonosok közül dr. Peterka Csaba beszélt a beruházásról és mutatta be a klinika tevékenységét.

A fejlesztéshez Vigh László országgyűlési képviselő és Balaicz Zoltán polgármester is gratulált. A polgármester hangsúlyozta: a magánegészségügyi rendszer tökéletesen kiegészíti az állami és önkormányzati ellátásokat. Vigh László az egészség fontosságáról szólt, nemzetstratégiai kérdésnek nevezve azt. Végül dr. Fehér Attila fejezte ki reményét, hogy örömmel érkeznek és távoznak majd a klinikáról a páciensek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában