Közösségi munka

2023.04.28. 10:15

Faluszépítés Nagypáliban a Föld napján

A község képviselő-testülete közösségi munkát szervezett április 22-én, a Föld napján, tájékoztatta lapunkat a település polgármesteri hivatala és Köcse Tibor polgármester.

Arany Horváth Zsuzsa

A falu környezetének karbantartására, szépítésére több mint 60 ember jelentkezett

Fotó: Arany Horváth Zsuzsa

A résztvevők kilenc órakor gyülekeztek a közösségi ház előtt, a falu környezetének karbantartására, szépítésére több mint 60 ember jelentkezett. Az elvégzendő munka szerint elosztották három helyszínre a munkavégzést. Volt, aki a Grund takarítását végezte, mások a faluközpontban a rózsabokrok és a sövény ültetésére vállalkoztak, a harmadik helyszínen pedig férfiak voltak jelen, akik kerítésépítést, valamint a faágak levágását végezték. Jó hangulatban telt a kora délutánig tartó munka, tudtuk meg szervezőktől, együtt dolgoztak a gyerekek szüleikkel és a nyugdíjasokkal. Munka közben szendvicsről és frissítőről a szervezők gondoskodtak.

Fotó: Arany Horváth Zsuzsa

A jelenlévők fontos közösségi célt valósítottak meg, mivel munkájuknak köszönhetően szebbé, tisztábbá varázsolták környezetüket. A polgármester megköszönte az itt lévők munkáját, a továbbiakban hagyományt szeretne teremteni, hisz a Föld napjához kötődően minden évben szeretnék megszervezni ezt az eseményt. 

Fotó: Arany Horváth Zsuzsa

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában