A lakosság megértését kérik

2023.03.20. 11:43

Éjszakai karbantartásokat végez a MÁV Zala vármegyében

MÁV

Illusztráció

Fotó: Fehér Márk

     Murakeresztúr és Gyékényes között március 29-én 0 órától április 5-én 23:59-ig.

A lakott területeken huzamosabb ideig tartózkodnak és okozhatnak zajt a karbantartást végző vasúti munkagépek. A zajterheléssel járó munkavégzés miatt a lakosság megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

A Murakeresztúr és Gyékényes állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Szombathely—Nagykanizsa—Pécs vonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Nagykanizsa és Gyékényes között pótlóbuszok szállítják az utasokat. A buszok nem érintik Murakeresztúrt a közút vonalvezetése miatt. Murakeresztúr Nagykanizsáról ingavonattal érhető el. A menetrend itt érhető el: https://www.mavcsoport.hu/sites/default/files/upload/line-lock/v1_hirdetmeny_60_murakeresztur_-_gyekenyes_0329_0405_v0313.pdf

Nagykanizsa és Murakeresztúr között március 29-én és 30-án, éjszakánként 23:50-től 3:30-ig végeznek karbantartást. Az éjszakai munkavégzés miatt nem kell korlátozni a vonatforgalmat a karbantartások idejére. A lakott területeken általában 10-20 percet tartózkodnak és okozhatnak zajt a karbantartást végző vasúti munkagépek. A zajterheléssel járó éjszakai munkavégzés miatt a lakosság megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában