Nőnap

2023.03.15. 09:30

A fürdővárosban dolgozó hölgyeket köszöntötték

A Karos korzó látogatóközpontban nemrégiben az önkormányzat és további három szervezet nőnap alkalmából köszöntötte a fürdővárosban dolgozó nőket. A kivételes gesztust értékelték a hölgyek.

Benedek Bálint

Az ajándékozás egyik pillanata, amikor Végh Andor köszönti a hölgyeket

Fotó: Goór Gábor

A fürdőváros önkormányzata mellett a Zalakarosi Fürdő Zrt., a Zalakarosi Turisztikai Egyesület valamint a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. szervezte meg a közös nőnapi ünnepséget, melyen 120 vendéget fogadtak a korzón.

Novák Ferenc polgármester köszöntő beszédében hangsúlyozta: az idén évben első alkalommal hívták életre a közös nőnapot, ám a nagy érdeklődést látva mindenképpen hagyományt teremtenek belőle. Köszönetét fejezte ki azért a munkáért, amelyet a mindennapokban a városért, az ide látogató vendégekért végeznek, miközben a családban betöltött szerepük is kiemelkedő.

- Ez a nap nekünk férfiaknak nem szólhat másról, mint a köszönetről - ezt már Végh Andor, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója mondta. - A fürdővárosban dolgozó hölgyek a mi hétköznapi hőseink, aki minden egyes napon éppúgy helytállnak otthon családi körben, mint a munkahelyükön. Bármennyire megkopott már a nőnap eredeti üzenete, a szebbik nemet mindig érdemes volt és mindig érdemes lesz ünnepelni. Ők teremtik meg az otthon melegét és visznek színt a mindennapok egyhangúságába.

A köszöntők után a hölgyeket virággal, pezsgővel és süteménnyel vendégelték meg, majd operett gála koronázta meg a napot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában