Újra együtt a Dísz téren

2022.12.29. 16:00

Szabadban és beltéren is mulathatunk szilveszterkor Zalaegerszegen

Jó hír a vidám hangulatot kedvelőknek, hogy újfent önfeledten, családdal vagy baráti társaságban koccinthatunk az új esztendőre a Dísz téren. A koronavírus világjárvány miatt utoljára 2019-ben találkozhattunk december 31-én a belvárosban.

Mozsár Eszter

Újévi díszbe öltözött a Keresztury VMK, ahol először tartanak szilveszteri mulatságot

Forrás: Schneidler Viktor

A pavilonok mellett felállított színpadon legutóbb még adventi műsorokat láthattunk, most azonban a könnyed mulatságé lesz a főszerep. Szombaton 21 órakor DJ ZS&SZ az elmúlt évtized legnagyobb slágereivel jelentkezik, majd a Monday Night (Bea és Sala akusztikus duó) szórakoztatja a közönséget. Éjfélkor felcsendül a Himnusz, azt követően pedig Debrei Zsuzsanna, Bot Gábor, Hertelendy Attila színművész lép színpadra.

Zalaegerszegen újdonság, hogy idén nemcsak szabadtéren bulizhatunk, ugyanis a Keresztury Dezső VMK-ban retro hangulatú óévbúcsúztató partit szerveznek 20 órától Mr. Bősze lemezlovas közreműködésével. A beltéri szilveszteri programot első alkalommal hirdették meg. Az intézmény tájékoztatása szerint telt házas lesz a mulatság.

Forrás: Schneidler Viktor

Újévköszöntő tűzijátékot egyébként már senki se keressen Zalaegerszegen, ugyanis 2020 január elsején volt az utolsó ilyen alkalom. A városvezetés úgy döntött, hogy a korábbi húszéves hagyományt állat- és környezetvédelmi szempontok alapján átalakítja. Tavaly azonban a járványügyi intézkedések, most pedig a gazdasági nehézségek, takarékoskodás miatt marad el a tűzijáték helyetti lézershow, fényfestés, amit gondolom minden olvasó megértéssel fogad.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában