Évösszegző - 2022

2022.12.21. 11:45

Halálos baleset, átalakított autó, Tótpeti Lili fehérneműben - a zaol.hu januári összesítője

Évösszegző sorozatunkban 2022 legolvasottabb zalai vonatkozású híreit mutatjuk be. A január legnépszerűbb hírei következnek.

Zaol.hu

Tótpeti Lili Fotós: Schumy Csaba [email protected]

Szörnyű balesettel kezdődött az év: négy fiatal meghalt, amikor vonattal ütközött az autójuk Tapolcánál

A Mávinform közleménye szerint a Tapolcáról Budapestre január 1-jén 9:34-kor elindult (9797-es számú) sebesvonattal ütközött egy személygépkocsi Kisapáti közelében. A balesetkor a fénysorompó jól működött, tilos jelzést mutatott. A vonat olyan sebességgel érkezett, hogy az autó szinte teljesen felismerhetetlenre tört. A balesetben négy fiatal vesztette életét. A tragédiáról ITT olvashatnak bővebben. 

Piros bikiniben pihent a jakuzziban a hévízi szépség

A hévízi modell, Ollári Barbara korábban több szépségversenyen is nagyszerűen szerepelt: többek között egyike volt a 2018-as Magyarország Szépe döntőseinek. A képet IDE KATTINTVA tekinthetik meg. 

Átalakított autóval közlekedett egy férfi Zalaszentgróton, búcsút inthetett a forgalmi engedélyének

A Zala megyei rendőrök 2022. január 15-én délután, Zalaszentgróton megállítottak egy gépjárművel közlekedő 21 éves férfit, mivel a hátsó hatósági jelzése olyan mértékben volt koszos, hogy a rendszám karakterei nehezen voltak kivehetőek, valamint a hátsó lámpák sötétítve voltak. Az egyenruhások a járművet megvizsgálták, azon több átalakítást találtak. ITT írtunk róla részletesen. 

 

Tótpeti Lili csodaszép fehérneműben pózol az Instagramon

Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek és a tavalyi Miss Wold Hungary nyertese egy visszafogott, ízléses fehérneműben mutatta meg magát követőinek, amiről korábban ITT számoltunk be. 

Farkas Imre, az egykori Zalahús tulajdonosa: „Nem tudok elég nagy köszönetet mondani…”

Farkas Imre, az egykori Zalahús többségi tulajdonosa sok éve nem szerepelt már nálunk. Pedig aktív idejében mindennapos vendég volt itt, az életnek nem nagyon volt területe, amihez ne lett volna köze. Most ő kereste meg szerkesztőségünket: azt mondta, nem talál más módot, hogy eljuttassa a köszönetét mindazokhoz, akik életében segítették a törekvéseit. Sokan voltak, hiszen a történet történelmi korszakokon ível át. IDE KATTINTVA olvasható a teljes cikk.

Tűz ütött ki egy zalaegerszegi társasházi lakásban éjszaka

A tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet Zalaegerszegen, ahol egy négyemeletes társasház negyedik emeleti lakásának egyik szobája égett a Landorhegyi úton. ITT írtunk róla. 

Kivágta a katalizátort a vizsgáztatásra átvett autóból a zalakomári szerelő

Kivágta a szerelő a vizsgáztatásra átvett autóból a katalizátort; büntetőügy lett belőle. Az esetről ITT írtunk bővebben. 

Szarvasrudli Pacsa és Keszthely között (videó)

Zalaszentbalázsi olvasónk, Sonkoly Nikoletta telefonjával rögzítette, ahogy nemrégiben néhány óriási szarvas átrohant az úton. A felvételt IDE KATTINTVA tekinthetik meg. 

Megszületett az első újévi baba Zalaegerszegen

Január elsején 10 óra 40 perckor érkezett meg az első újévi baba a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban. A 3300 grammal és 54 centiméterrel született kisfiú a Kornél nevet kapta, tudtuk meg a megyei kórház sajtóreferensétől.

Éveken át verte élettársát, gyermekei anyját a Gutorföldén élő férfi

A dévaványai férfi 24 évesen, 2014-ben létesített élettársi kapcsolatot párjával, akivel Gutorföldén éltek, és az évek során három gyermekük született. Viszonyuk hamar megromlott, amiben  közrejátszott, hogy a férfi féltékenykedett, kerülte a munkát, és emiatt anyagi nehézségeik is támadtak. A teljes történet ITT olvasható. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában