Bejgli és ajándékcsomagok

2022.12.22. 12:00

Galamboki rászoruló családokat támogat idén a Kanizsai Fiatalok Közössége

A Kanizsai Fiatalok Közösségéhez felajánlásokból érkező adományokat gyűjtenek az év során. A karácsony közeledtével az egyesület tagjai dobozokba rendezik a játékokat, plüssfigurákat és tartós élelmiszereket, melyekkel galamboki rászoruló családokat támogatnak.

Benedek Bálint

Az egyesület vezetői, tagjai az utolsó pillanatig csomagoltak a Honvéd Kaszinóban, balról: Szollár-Nikolics Zsanna, Fási Barnabás és Pető Kamilla

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Szollár-Nikolics Zsanna, az egyesület elnöke elmondta: magánszemélyek különböző szervezetekkel összefogva gyakran adnak jó minőségű gyermekruhát, de könyvek, írószerek, fejlesztő eszközök, élelmiszerek is érkeznek. Az idén az egyik magánadományozó 13 kilogramm diót ajánlott fel, mellé a bejglihez a többi alapanyagot beszerezte és ebből a Novinics cukrászüzem szintén ingyen elkészítette az édességet.

– A napokban a galamboki szociális gondozóval karöltve keressük fel a nehéz körülmények között élőket, akik a csomag mellé bejglit is kapnak – folytatta. – Néhány gyermeknek külön dobozt készítettünk, és családi ajándékcsomagokat is, melyekbe a szülőknek éppúgy lesz ajándék, mint a fiataloknak. Tavaly 400 csomagot osztottunk ki, az idén hasonló mennyiséget. A lényeg, hogy olyanok is kapjanak, akiknek talán a tagjaink által becsomagolt ajándék lesz az egyetlen a fa alatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában