Időpontok

2022.11.14. 09:30

Zöldhulladékgyűjtés a lakosság számára Zalaegerszegen

A 2022. évi őszi zöldhulladék (fás és lágyszárú) gyűjtési akció, az elszállítás feltételei.

ZH

Forrás: Illusztráció / pixabay.com

A zöldhulladék-elszállítást kérő ingatlantulajdonosoknak a városrészenként meghirdetett gyűjtési napra kell bejelenteni szállítási igényüket. A szolgáltató csak az igénybejelentést leadó ingatlanokat keresi fel, és csak a városrészenként meghirdetett napon kihelyezett hulladékot szállítják el térítésmentesen! Az érintett ingatlannak rendelkeznie kell érvényes hulladékszállítási előfizetéssel, valamint díjtartozásmentesnek kell lennie. A zöldhulladékokat az időpont-egyeztetéssel rendelkező átvételi napon, reggel 7:00 óráig kell kihelyezni, kerítésen kívül, az úttest közelében, szállítójárművel megközelíthető helyre. A bejelentett mennyiségtől függően a kötegelt ágak, gallyak elszállítása a következő munkanapokra áttolódhat. 

A zöldhulladék szállítási igényeket a 92/900-036/5-ös menüpont alatti telefonszámon, honlapunkon www.zkn.hu illetve a [email protected] e-mail-címen lehet bejelenteni. Az igényeket a meghirdetett időpont előtti munkanap 12.00. óráig lehet leadni. 

Időpontok: 2022. november 15., kedd Pózva, Nekeresd 2022. november 17., csütörtök Bazita, Becsali, 2022. november 22., kedd Botfa, Besenyő, Sugár u. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában