Szakszerűen megfogalmazott leírások

2022.11.29. 11:00

Új információs táblák kerültek a márokföldi energiaparkba

Új információs táblákat helyeztek ki nemrég a helyi energiaparkba, ahol a látogatók pontos leírásokat olvashatnak az energiavonalakról, melyek behálózzák a Földet.

Korosa Titanilla

Szabó István polgármester mutatja az új információs táblát, mellette Lángné Bérces Adrienn falugondnok

Forrás: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

A márokföldi gyógyító energiaparkot az ország egyik legerősebb energiapontjának tartják. Az itt található magas rezgésszámú energiagóc – a leírás szerint – segít a különböző betegségek gyógyításában, és lelki nyugalmat hoz annak, aki felkeresi.

– Felújítás alatt van az energiapark, ahol a kezdetektől probléma volt, hogy az egyes pontokhoz kihelyezett szakmai tájékoztatók, leírások nyelvezete nem volt a legpontosabb, ezt igyekeztünk megújítani, hogy a látogatók minél teljesebb élményt kapjanak – tudtuk meg Szabó István polgármestertől. – Nemrég találtam egy nagyon jó csapatot, akik járatosak ebben a témában, van kapcsolatuk olyan szakkörrel, ahol gyerekek mandalákat rajzolnak, s efféle plusz tudást szereznek. Ők felajánlották nekünk a segítségüket és remek, szakszerűen megfogalmazott leírásokat készítettek, illetve minden energiaponthoz készült egy mandala is. Ezek kerültek fel olyan új, jó minőségű táblákra, melyek várhatóan 8-10 évig használhatók lesznek. 

Az egyes energiapontoknál elhelyezett kisebb táblák mellett elkészült egy nagy tájékoztató tábla is, mely a teljes energiaparkot bemutatja.

A polgármester arról is beszélt, hogy a települést érintő ilyen és hasonló fejlesztések mellett odafigyelnek arra is, hogy a helyi közösségi életet rendezvényekkel színesítsék. Rendszeresen tartanak különféle programokat, melyekhez egyre többen csatlakoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában