A lakosságot szólítja meg az akció

2022.10.18. 16:00

Újra lesz veszélyeshulladék-gyűjtés Nagykanizsán

Veszélyes- és elektronikai hulladékgyűjtési akciót hirdetett október 19-től (szerda) a Viridis Pannonia Kft. A tavalyi gyűjtéshez hasonlóan a lakosság a Tripammer és a Vár utcai hulladékudvarban ingyenesen adhatja le a hulladékokat.

Benedek Bálint

Az akció lakossági jellegű és mennyiségű veszélyes hulladék gyűjtéséről szól

Forrás: pixabay.com

A cég tájékoztatásából kiderült: az elektronikai hulladékok mellett lakk- és festékmaradványokat, ragasztóanyagokat, tisztítószer-maradványokat, gyógyszereket, szárazelemeket, akkumulátorokat, valamint fáradt olajat és növényvédő szereket is le lehet adni.

Az akció ideje alatt október 19-én (szerda) és november 9-én (szerda) a Tripammer utcai hulladéklerakó 10 és 17.30 között tart nyitva, míg a Vár utcai lerakó október 22-én (szombat) és november 5-én (szombat) 8 és 12 óra között várja a lakosságot. A közleményből kiderült: az akció lakossági jellegű és mennyiségű veszélyes hulladék gyűjtéséről szól, az ipari mennyiség leadására kizárólag egyedi ajánlat alapján, térítés ellenében van lehetőség.

 Az akción kívül is egész évben lehetőség van a veszélyes hulladék leadására mindkét hulladékudvarban a már ismert nyitvatartási időben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában