Mennyi szín, mennyi szín...

2022.10.20. 07:30

Adys diákok alkotásaiból nyílt kiállítás az Apáczai művelődési központban (galéria,videó)

Az Apáczai Csere János Művelődési Központban kedden 18 órakor nyílt meg Mennyi szín, mennyi szín... címmel az a kiállítás, amely az Ady Endre Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény művészeti felső tagozatos növendékeinek alkotásait, grafikáit, festményeit, linómetszeteit, tanulmányrajzait tárja a nagyközönség elé.

Arany Horváth Zsuzsa

Ötven diák alkotásait vonultatja fel a tárlat Fotó: Pezzetta Umberto

A szülők, rokonok, iskolatársak és az érdeklődők 50 diák munkáit tekinthetik meg a következő napokban. A kollekciót a megnyitón Nagy Szilvia és Tánczos György művésztanár ajánlotta a jelenlévők figyelmébe, akiket műsorral, népdallal, szavalattal is szórakoztattak az iskola művészeti tagozatos tanulói. Az intézményben 40 éve indult az ének-zenei képzés, a tanév során több program is csatlakozik az évfordulóhoz. Az adys diákok kiállítása október 31-ig látogatható az Apáczai művelődési központ nyitvatartási idejében, hétköznap 8 órától 19 óráig, szombaton 8-tól 12 óráig.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában