Megújul a gázvezeték

2022.06.22. 11:30

Teljes lezárás lesz a nagykanizsai Szent Imre utcában a hónap végétől

Megújul a gázvezeték a Szent Imre és a Csengery utcában, a munkálatok a hónap végén kezdődnek és augusztus végéig tartanak.

Horváth-Balogh Attila

Parkolni nem lesz könnyű, türelmet kérnek

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt.  a Szent Imre és a Csengery utcában egy nagyjából 500 méteres szakaszon cserél vezetéket. A munkálatok június 27-én kezdődnek és várhatóan augusztus végéig tartanak. A munkavégzés ideje alatt a földgázszolgáltatás és a közlekedés egyaránt biztosított lesz a Csengery utcában, míg a Szent Imre utcában teljes lezárásra kell számítani.

A földgázszolgáltatás mindössze az átkötés idejére szünetel majd az érintett ingatlanok esetében – ennek időpontjáról az E.ON előzetesen, szórólapon tájékoztatja az ügyfeleket.

Az érintett utcákban lakók és az oda érkezők parkolása a kivitelezés idején problémás lehet, a kellemetlenségek miatt az E.ON kéri és köszöni a környéken élők együttműködését és türelmét. A munkálatok elvégzését követően az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról és a környezet rendezéséről, a Szent Imre utca pedig vadonatúj aszfaltburkolatot kap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában