Balaton

2022.06.12. 13:00

Rekordokra számít a hajózási társaság

A korábbi forgalmi rekordok megdöntésére számító Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) bővítette nyári menetrendjét, elindította az online jegyvásárlást, megújította arculatát és felújította flottáját az idei nyári szezonra.

MTI

Ezt a hajózásiszezon-indító sajtótájékoztatójukon jelentették be pénteken, egy katamaránon a tó közepén. Veigl Gábor vezérigazgató elmondta, hogy az év első öt hónapjában a tavalyi rekordévet is 35 százalékkal, közel 90 ezer utassal meghaladta a komp forgalma, a szállított kerékpároké 50 százalékkal nőtt. A hajózási szezon kezdetétől már több mint kétszer annyi utast szállítottak a társaság hajói, mint 2021-ben. Visszatért a kedv a hajóbérlésekre és partnerrendezvényekre is, így kerékpár- és futóversenyek, spinning komp és veteránautó-felvonulás is helyet kapott a kínálatukban. Hozzátette, a társaság kiegészítő szolgáltatására, a vízépítési tevékenységre is folyamatos a megrendelés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában