Váratlanul megsimogatta egy tűzoltó arcát

2022.05.11. 12:27

Zalaegerszegen a néni olyat tett, amitől meglepődött a sokat látott tűzoltó is

Zalaegerszegen váratlanul megsimogatta egy tűzoltó arcát egy idősebb hölgy. A hét elején tálcatűz oltását próbálhatták ki az érdeklődők a város Dísz terén. A produkció elsősorban a gyerekeket érdekelte, de két örökifjú barátnő is élt a lehetőséggel.

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Fotó: Kósi Zsolt tűzoltó főhadnagy

A többit a szemtanú, és a fotót kattintó Kósi Zsolt, megyei szóvivő meséli el: „Természetesen Lengyel László tűzoltó alezredes azonnal segített is az idős hölgyeknek, akik még bevetési védőruhát is kaptak. Az egyik hölgy annyira aranyos volt, és ezt a pillanatot igyekeztem megörökíteni: odalépett a kollégához, megsimogatta az arcát és azt mondta neki, hogy annyira szeretem én magukat, nagyon köszönjük, hogy vannak nekünk, és hogy mennyire jó, hogy vigyáznak ránk”. Megható pillanat volt. Az pedig külön öröm volt a nénik számára, hogy tüzet olthattak. Ez a története a képnek - írja facebook oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Fotó: Kósi Zsolt tűzoltó főhadnagy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában