Hulladékgyűjtés

2022.05.27. 07:00

Új gépeket szerzett be a nagykanizsai Netta-Pannonia Kft

Új eszközök érkeztek a Netta-Pannonia Kft.-hez, melyeket a szolgáltató saját forrásból vásárolt.

Horváth-Balogh Attila

Az egyik új hulladékgyűjtő jármű

Forrás: ZH

A Netta-Pannonia Kft. az elmúlt hónapokban több sikeres eszközbeszerzést bonyolított le a cég gépparkjának fejlesztése, fiatalítása érdekében. Császár Andrástól, a cég logisztikai vezetőjétől megtudtuk: a legnagyobb beruházás az egy éve indított közbeszerzési eljárás eredményeképpen érkező öt Iveco hulladékgyűjtő autó – amelyek 21,5 köbméteres tartállyal rendelkeznek – és egy kétkaros konténeremelő gépjármű. Három hulladékgyűjtő autó az elmúlt hetekben kezdte meg működését a cég nagyatádi telephelyén. Két hulladékgyűjtő autó várhatóan augusztusban érkezik meg, ezek a nagykanizsai telephelyhez tartozó településeken fognak szolgálni. 

Ugyancsak a nagykanizsai telephelyhez tartozó településeken dolgoznak majd azzal a kétkaros konténeremelővel, amely már be is kapcsolódott a még zajló társasházi nagykanizsai lomtalanítási akcióba. Egyedi megjelenésével sok városlakó tetszését váltotta már ki a gépjármű. 

A beruházás teljes értéke meghaladja a nettó 300 millió forintot, a fejlesztést a cég saját forrásból valósította meg. A közbeszerzés részét képezte még egy közel nettó 40 millió forint értékű utcaseprő gép, az eszköz a cég közterület-gondozási osztályának hatékonyabb munkáját segíti, akárcsak azok a további nettó 40 millió forint értékű, a járdák takarítására használható kisebb célgépek, amelyek már ugyancsak megérkeztek a Netta Vár utcai telephelyére. 
A gépek a folyamatos létszámhiánnyal küzdő részleg munkáját segítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában