A látványos fejlődés folytatását tervezi

2022.05.06. 17:58

Manninger Jenő a polgármesterjelölt a keszthelyi időközi választáson

Manninger Jenő eddigi honatyát indítják a kormánypártok a június 26-i keszthelyi időközi választáson polgármesterjelöltként, a 8. számú képviselői körzetben pedig Bánhegyi Renáta méretteti meg magát.

Péter B. Árpád

Manninger Jenő: a Balaton-part és a városközpont fejlesztése is fontos feladat

A voksolásra azért van szükség, mert a Keszthelyt eddig vezető Nagy Bálint parlamenti mandátumot szerzett, dr. Ifi Ferenc korábbi városatya pedig életének 73. évében, 2020-ban elhunyt.

Manninger Jenő azt mondta: kötődik és ragaszkodik a városhoz, ezért mondott igent a felkérésre.

A politikus szerint előny, hogy jól ismeri a megoldandó problémákat, a tervezett fejlesztéseket, illetve az uniós programokat is.

– Az elmúlt években látványos fejlődés kezdődött a városban, amit az önkormányzat eszközeivel szeretnék tovább segíteni – fogalmazott Manninger Jenő. – Érzek magamban annyi erőt, hogy ezt a munkát nyugodt lelkiismerettel folytassam.

Emlékeztetett: ebben az uniós ciklusban több mint nyolcmilliárd forint jut Keszthelynek, s a tervezett programok elindítása a következő időszak fontos feladata. Ez a Balaton-part és a városközpont, valamint a közlekedési hálózat további fejlesztését jelenti. Mindemellett Manninger Jenő kiemelt feladatnak tartja a város további szépítését is. 

– A kampány legfontosabb célja, hogy elérjük: minél többen menjenek el választani – tette hozzá a polgármesterjelölt. – Az időközi voksolásokon általában kevesebben vesznek részt, mint például az országgyűlési választáson, de azt szeretnénk, ha sokan támogatnának bennünket ezúttal is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában