Programok

2022.05.13. 17:00

Két tavaszi rendezvény Lispeszentadorjánban

Két nagyobb szabású rendezvényt tart a közeljövőben az önkormányzat. Jövő hét szombatján az elszármazottak találkozóját rendezik meg, pünkösdkor pedig a hagyományos fesztivál várja az érdeklődőket.

Gyuricza Ferenc

Erről Árkus Béla polgármester tájékoztatta lapunkat. Elmondta: az elszármazottak találkozóját 2006-ban tartottak utoljára Lispeszentadorjánban, és az azóta eltelt több mint másfél évtized alatt többször mutatkozott igény az újbóli megszervezésére. A helyiek és a faluból elkerültek is kérték: legyen egy olyan rendezvény, ahol újra egymásra találhatnak az ismerősök, barátok, s a falu fejlődéséről is hallhatnak, akik kevesebbet tartózkodnak „idehaza”. 

– Az elszármazottak találkozójára több mint kétszáz főt várunk – folytatta a polgármester. – Az zárt körű rendezvény lesz, előzetes jelentkezés szükséges hozzá. A pünkösdi fesztiválon viszont mindenkit örömmel látunk. 

A fesztivál programja főzőversennyel indul, és egy estébe nyúló, változatos, színes, kulturális műsorral folytatódik, de számos további meglepetéssel is készül az önkormányzat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában