„Innovatív utak a fenntartható jövőhöz”

2022.04.05. 16:27

Elismerést vehetett át a Nagykanizsa Központi Óvoda

A Nagykanizsa Központi Óvoda sikerrel pályázott a 2021-es Társadalmi Innovációs címre az „Innovatív utak a fenntartható jövőhöz” elnevezésű projekttel. Az elismerő oklevelet Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter és Monszpart Zsolt, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő főigazgatója adta át Dr. Némethné Kovács Edit intézményvezetőjének Balogh László nagykanizsai polgármester társaságában ma az EMMI Tükörtermében.

Benedek Bálint

Forrás: ZH

A városvezető Facebook bejegyzésében leírta: a Társadalmi Innovációs címre olyan állami és önkormányzati intézmények, civil szervezetek, vállalkozások jelentkezhettek, amelyek tavaly a társadalmi innováció terén mérhető módon jelentős eredményt értek el, akár az esélyegyenlőséggel, a társadalmi felzárkózással, akár a családtámogatással, vagy éppen a közneveléssel, illetve szociális és egészségügyi ellátással kapcsolatban. A kanizsai intézmény "Innovatív utak a fenntartható jövőhöz" című projektjével pályázott. Ahogy az ünnepségen is elhangzott: a díjazottak a magyar társadalom minden rétegéért szolgálatot tesznek, és az előrejutásukért dolgoznak; fontos feladatokat teljesítenek, s közben értéket teremtenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában