Változást szerettek volna

2022.04.08. 07:00

Az eredmény nem igazolta vissza az ellenzék reményeit - Sajtótájékoztatót tartottak Zalaegerszegen

Az ellenzéki szövetség vereséget szenvedett, ebben szerintük közrejátszott a választási rendszer, amelyet a Fidesz magára szabott, a médiaviszonyok, valamint a kormány és a Fidesz összemosott kommunikációja is.

Arany Gábor

Keresztes Csaba és dr. Csidei Irén

Forrás: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Ezt fogalmazta meg Keresztes Csaba, a Zala 1. számú választókerületben indult dr. Csidei Irén országgyűlési képviselőjelölt kampányfőnöke. A csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott: a kampányban úgy érzékelték, az emberek változást akarnak, ezért kis különbséget vártak, akár a győzelem esélyével is. Az eredmények erre rácáfoltak. Keresztes Csaba köszönetet mondott a jelöltnek és mindenkinek, aki a kampányban segítette, illetve szavazatával támogatta őket. 
 

– Szerettem volna elősegíteni a változást – fogalmazott dr. Csidei Irén. – Az eredmény ellenére meggyőződésem: a jó oldalon állunk. Örülök, hogy részt vettem a kampányban és a magam eszközeivel segítettem. Megtapasztaltuk, hogy nem egyenlőek az esélyek, az elmúlt 12 évben nem sikerült erős ellenzéket, méltó ellenfelet felépíteni, de ilyen körülmények között ezen nem is lehet csodálkozni. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában