Június 1. és augusztus 30. között

2022.03.31. 21:00

Közösségi szolgálatra várják a fiatalokat Gyenesdiáson

Az önkormányzat június 1. és augusztus 30. között ötven órás iskolai közösségi szolgálatra várja a fiatalok jelentkezését.

Péter B. Árpád

A résztvevők a Diási Vízimalom pékmúzeumában dolgozhatnak, biztosítva a nyitvatartást és információkat nyújtva az érdeklődőknek, látogatóknak. Az önkormányzat közösségi oldalán megjelent felhívás szerint a jelentkezésnél előnyt jelent egy idegen nyelv (német vagy angol) alapfokú ismerete. 
Fontos követelmény, hogy az oktatási intézménynek az önkormányzattal érvényes együttműködési megállapodása legyen, ezért a közösségi szolgálatot előzetesen jelezni kell az iskola tanulmányi osztályán. 

 

A helyhatóság azt kéri, a jelentkezők adják meg nevüket, korukat, elérhetőségeiket, csatolják érvényes diákigazolványuk másolatát, s írják meg azt is, mikor tudják a közösségi szolgálatot teljesíteni. Érdeklődni és jelentkezni a [email protected] címen, vagy a 06-83/312-737 telefonszámon, a 100-as melléken lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában