Polgárőr egyesület

2022.03.28. 15:00

Balatonmagyaródért dolgoznak

A Balatonmagyaródért Polgárőr Egyesület elnöksége szombaton a volt óvodában tartotta évértékelő közgyűlését. A szervezet elnöke, Gátvölgyi József beszélt a kihívásaikról, és díjakat is átadtak.

Benedek Bálint

Az egyesület életében tavaly augusztus 17-én új fejezet kezdődött, hiszen az önkormányzattal együttműködési megállapodást kötöttek. Innentől kezdve nyugodtan dolgozhatnak, sőt pénzbeli támogatásban is részesülnek. Az elmúlt évekhez hasonlóan, a járvány ellenére nagy gondot fordítottak a közterületek ellenőrzésére, és eltűnt személyek keresésében szintén számíthattak rájuk. 

 

– 39 fős tagságunk az esti és az éjszakai szolgálatokon kívül szinte mindennap végigmegy a településen – folytatta. – Szeretném, ha ez a kis csapat, a családunk, a jövőben is összefogna, s kifogások nélkül folytatnánk a munkát. Figyelnünk kell az idős, egyedül élő emberekre, a gyerekek biztonságára, a temetőre, valamint a természetvédelmi területek megóvására is. 

 

Az egyesület elismerte az öt, illetve tíz éve szolgálatot teljesítők munkáját. Rajtuk kívül kiemelkedő polgárőr tevékenysége elismeréseként oklevelet vehetett át Nagy Gergő, aki kivételes szorgalmával és tettrekészségével érdemelte ki a kitüntető címet.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában