Előadás

2022.03.22. 17:00

A járványhelyzet és a megelőzés volt a téma a MOFE rendezvényén Egerváron

Közösségi pályázaton nyert forrásból rendezett egészségmegőrzés témában előadást a Mozgássérültek és Fogyatékkal Élők Egyesülete. A témaválasztás időszerű volt, hiszen a járványhelyzet és a megelőzés fontosságáról szólt a közel egy órás előadás.

Jóna István

Egészségügyi előadás dr. Czett András háziorvossal

Forrás: Katona Tibor / Zalai Hírlap

Az egervári egyesület nem először pályázott és nyert a Tesco Global Zrt. – Ön választ, mi segítünk – közösségi pályázatán támogatást. Az idén az egészségmegőrzés témát választották és hívták meg előadónak a Közösségi házba Dr. Czett András, egervári háziorvost. 

 

A vetítéssel prezentált előadás érdekes, hiteles tájékoztatást nyújtott a prevenciós rendelésről, hasmenés, lázcsillapítás kezeléséről, a szükséges terápiákról. Számunkra is fontos klubtársaink és a közösség hiteles tájékoztatása a megelőzésekről, a járványhelyzetről egyaránt. Nagyon sok új, hasznos dolgot ismerhettek meg a résztvevők, amit alkalmazni lehet a hétköznapokban is- tájékoztatott Tóth Ágnes a MOFE elnöke. 

 

Az egyesület a támogatásból ózongenerátort, higiéniai szereket is vásárolt és az előadást követően minden résztvevő egy egészégügyi csomagot hazavihetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában