Ápolók napja

2022.02.22. 15:00

Vigh László: Az ápolóknak nem csupán tisztelet jár

Az ápolók áldozatos munkájukért elismerést és megbecsülést érdemelnek - ezt hangsúlyozta Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, aki a magyar ápolók napja alkalmából köszöntötte a szféra dolgozóit.

ZH

Vigh László országgyűlési képviselő vasárnap, az ápolók napja alkalmából ajándékot vitt a Zalaegerszegi Gondozási Központ Idősek Otthona munkatársainak. A képen a miniszteri biztos Radics Andrea intézményvezetőnek adja át a csomagot.

A politikus vasárnap a Zalaegerszegi Gondozási Központ Idősek Otthonába látogatott el, ahol ajándékkal kedveskedett az intézmény dolgozóinak. Vigh László a rendezvényen elmondta: az ápolók elhivatottsága példaértékű minden ember számára.

 

- Az ápolók a hét minden napján felelősségteljesen végzik a hivatásukat, hétvégén és ünnepek alkalmával is számíthatunk rájuk - fogalmazott a képviselő. - Ezért nem csak tisztelet jár. A kormány a bérük húszszázalékos emelésével, illetve ennek jövőbeni folytatásával is kifejezi megbecsülését irántuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában