Frissen Zalából

2022.02.14. 17:29

Két jelöltet vettek nyilvántartásba Nagykanizsán

Hétfő délutáni ülésén a a Zala Megyei 03. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság két országgyűlési képviselő-jelöltet vett nyilvántartásba.

Horváth-Balogh Attila

Forrás: Illusztráció / Gergely Szilárd

A dr. Baumgartner Imre elnök által vezetett ülésen elhangzott, a választókerületben 9 jelölőszervezet jelentette be igényét az ajánlóívekre: a Fidesz-KDNP, a DK-Jobbik-Momentum-MSZP-LMP-Párbeszéd Magyarországért pártszövetség, a Magyar Szegények és Dolgozók Demokratikus Szervezete, a Magyar Munkáspárt és az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom együttműködése, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, a Mi Hazánk Mozgalom, a Normális Élet Pártja, A Mi Pártunk - IMA, valamint a Megoldás Mozgalom. Közülük elsőként hétfőn a Fidesz-KDNP, illetve a DK-Jobbik-Momentum-MSZP-LMP-Párbeszéd Magyarországért pártszövetség adta le azokat kitöltve a választási irodán. Mivel mindkét jelölőszervezet esetében bőven összegyűlt a szükséges érvényes ajánlás, a választási bizottság döntött a két országgyűlési képviselő-jelölt, Cseresnyés Péter (Fidesz-KDNP) és Horváth Jácint (DK-Jobbik-Momentum-MSZP-LMP-Párbeszéd Magyarországért) nyilvántartásba vételéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában