Honnan követi?

2022.02.21. 08:27

Hajrá, Zala! Folytatódik Vujity Tvrtko jótékony „Megyés Játéka”

Melyik zalai településről követi Vujity Tvrtko oldalát? Az új évadban is ez a kérdés.

zaol.hu

Forrás: Vujity Tvrtko / Facebook

Legfrissebb bejegyzésében a Zala megyeiekhez szólt a horvát származású magyar író, újságíró, tévés személyiség. A jótékony főnyereményért folytatott játékban alapból 48 óra áll rendelkezésre, azonban a visszaszámlálás már vasárnap délelőtt elkezdődött. 

 

Nincs más dolga tehát, mint egy kommentben megírni, hogy melyik zalai faluból, községből vagy városból követi Vujity Tvrtko oldalát. Fontos kihangsúlyozni, hogy az eredeti, általa megosztott poszt alatt tegye meg mindezt, csak úgy érvényesek a szavazatok. 

Mint írta, továbbra is a partiumi Bihar megye vezet.

 

Hogyan alakul ki a végeredmény? 

 

Az adott megye végeredményét úgy számolja ki, hogy a hozzászólások számát arányosítja az adott megye lakosságszámához, így egyenlőek a feltételek (a határon túli megyéknél és régióknál a magyarság száma az arányosítás egyik értéke). Mindenki oda tölti fel üzenetét, amelyik bejegyzésnél a saját megyetábláját látja.

 

A nyereményről:

 

Két éve például Vas megye nyert, a szombathelyi Markusovszky Kórház gyerekosztálya pedig egy 3.640.000 forint értékű vadonatúj gyerekkönyvtárral és egy komplett meseszobával gazdagodott! Tavaly Kárpátalja végzett az élen, a teljes gyermekkönyvtárt személyesen vitte el oda decemberben.

 

Hajrá, Zala megye! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában