Online oktatás

2022.01.11. 13:00

Újabb muraföldi tanfolyam

Január 26-án újabb képzés indul a Humán kapacitások fejlesztése Muraföldén elnevezésű, nagyszabású térségi pályázati projekt keretében: a tanfolyam során webes tartalom-előállító és felületkezelő ismereteket szerezhetnek a résztvevők.

Gyuricza Ferenc

A képzés célja, hogy a hallgatók olyan kompetenciákat sajátítsanak el, amelyek révén képessé válnak önállóan létrehozni és működtetni webes ­felületeket, illetve a megszerzett ismeretek révén alkalmasak lesznek webes tartalmak előállítására is. 


Az ötvenórás tanfolyam – kellő számú jelentkező esetén – a hónap végén, január 26-án indul. Az oktatás egy nagykanizsai felnőttképző intézmény közreműködésével, online felületen zajlik majd, összesen 13 alkalommal, mindig az esti órákban. A képzés vizsgával zárul, aminek sikeres letétele esetén a hallgatók tanúsítványt kapnak. A tanfolyamra január 19-ig jelentkezhetnek olyan, 18 és 65 év közötti személyek, akik legalább tíz évfolyam iskolai végzettséggel rendelkeznek, illetve a Humán kapacitások fejlesztése Muraföldén projekt területéhez tartozó települések valamelyikén állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek, továbbá akiknél igazolható, hogy a képzés elvégzése után a megszerzett ismereteket ezen települések valamelyikén hasznosítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában