Frissen Zalából

2021.12.07. 15:26

Oltási akcióhét: Két újabb helyszínen is felvehető a vakcina Zalában!

A Zala Megyei Kormányhivatal lapunkhoz eljuttatott tájékoztatása szerint 2021. december 6-tól december 12-ig tartó Oltási Akcióhét hétvégére eső napjain Zala megyében két újabb helyszínen is felvehető – szintén előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül, lakóhelytől függetlenül – a koronavírus elleni vakcina első, második vagy harmadik dózisa.

zaol.hu

Forrás: Varga György / MTI

Az eddigi oltóhelyek mellett tehát 2021. december 11-én, szombaton, valamint 2021. december 12-én, vasárnap 9.00-15.00 óra között – az alább megadott helyszíneken – Letenyén és Türjén is élhetnek az oltakozni vágyók az oltásfelvétel lehetőségével:

- Letenyei Egészségház: 8868 Letenye, Kárpáti út 3.

- Türjei Művelődési Ház: 8796 Türje, Szabadság tér 17.

Fontos információ, hogy a fenti helyszíneken is rendelkezésre áll a Magyarországon elérhető valamennyi vakcinatípus (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen, Sinopharm).

Nagyban gyorsítja az oltást, ha az érkezők magukkal hozzák kinyomtatva, kitöltve és aláírva a hozzájáruló nyilatkozatot (utóbbi a harmadik oltás esetén is szükséges), illetve amennyiben még nem regisztrált (oltakozott) a regisztrációs lapot, melyek megtalálhatóak a koronavirus.gov.hu oldalon, akárcsak a 12-17 évesek számára szükséges szülői hozzájáruló nyilatkozat, valamint minden, az oltással kapcsolatos információ.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában