A kanizsai gyermekotthon lakóinak

2021.12.20. 12:58

A szeretet nem ismer (megye)határokat

Dr. Zalán János, a Pesti Magyar Színház igazgatója, valamint színészei és barátai a minap személyre szóló ajándékokkal lepték meg az Űrhajós utcai gyermekotthon lakóit.

Horváth-Balogh Attila

A csapat tagjai (balra hátul Iváncsics Zsolt és dr. Zalán János látható) azt remélik, sikerült szebbé varázsolni a gyerekek karácsonyát

Forrás: ZH

A gyermekek egy hónappal ezelőtt juttatták el kívánságaikat Iváncsics Zsolt, a magyar Forrest Gump által az igazgatóhoz, akinek a társulata egy emberként állt a nemes ügy mellé, így Szenteste minden gyermek olyan csodát élhet át, mint a családban élő gyermekek nagy része. Egyébként már hagyománnyá vált dr. Zalán János és Iváncsics Zsolt összefogásával ez a fajta jótékonysági akció; s a gyerekek kívánságlistájának teljesítése mellett további adományokat is sikerült kézbesíteniük a napokban.

 

A Hévízi Vállalkozók Egyesülete nagyon sok játékot, mesekönyvet, a legjobb cukrászdák által sütött süteményeket és gyümölcskosarakat ajándékoztak az otthonban élők számára. A Bibó István Gimnáziumért Alapítvány közreműködésével egy keszthelyi multinacionális cég nagylelkű felajánlásaként 17 karton vadonatúj ruha került az otthon karácsonyfája alá.

 

Az összefogás örömteli tanulsága, hogy a szeretet nem ismer (megye)határokat. A budapesti színházi társulat, a hévíz vállalkozók, s a gimnáziumot támogató alapítvány varázslatos karácsonyt teremtett a nagykanizsai gyermekotthon lakói számára.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában