Frissen Zalából

2021.12.11. 09:00

A korrupció ellen szólalt fel Márki-Zay Péter Zalaegerszegen

Többek között a korrupció és az egészségügyben tapasztalható, megfogalmazása szerint tarthatatlan állapotok ellen emelte fel szavát Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnöke pénteken a megyeszékhelyen tartott utcafórumon.

Mozsár Eszter

Márki-Zay Péter és dr. Csidei Irén az utcafórumon

Forrás: Pezzetta Umberto / Zalai Hírlap

Mellette a helyi ellenzéki szövetség (DK, Jobbik, LMP, MMM, Momentum, MSZP–Párbeszéd és Tiéd a Város Egyesület) or­szág­gyűlési képviselőjelöltje, dr. Csidei Irén buzdította politikai aktivitásra a jelenlévőket. Márki-Zay Péter a sajtótájékoztatón az Európai Bíróság és az Alkotmánybíróság rövid üzenetváltásával kapcsolatosan azt mondta: a Magyarországon jogtalanul tartózkodó bűnözőket, iszlamista terroristákat az ellenzék ki fogja adni a nemzetközi körözésnek megfelelően. Arra a hírre, hogy a kormány nagy állami beruházásokat halaszt el, így reagált: a felesleges beruházásokat az ellenzék sem támogatja. 


A zalai 1-es választókerület országgyűlési képviselőjelöltje, dr. Csidei Irén 18 évig volt kórházigazgató. Kifejtette, hogy a korrupciós ügyletek helyett az egészségügyre, az oktatásra, a szociális szférára kell fordítani a pénzt. Hozzátette, a kampány során számít támogatóinak a szakértelmére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában