Frissen Zalából

2021.09.01. 14:50

Újabb nemzetközi sikert ért el Szerdahelyi Rita

Egy hónapja számoltunk be arról, hogy a nagykanizsai fotós, Szerdahelyi Rita képei külföldi, nívós versenyeken kitűnően szerepeltek

Benedek Bálint

Fotó: Szerdahelyi Rita

Most újabb elismeréssel gazdagodott: a myWed Wedding Photographers nemzetközi esküvői fotós oldalon az egyik, különleges esküvői kerékpárosokat ábrázoló képe az év legjobbja, a hét legjobbja és a szerkesztői kiemelést is megkapta. Ezen kívül a ProwedAward Wedding Photographers nemzetközi weboldalon a nap képe kiemelést kapta meg.

Fotó: Szerdahelyi Rita

– A fotó természetesen Magyarországon készült – mesélte Szerdahelyi Rita. – Gyönyörű a mi hazánk és tudatosan a megszokottól eltérő helyeket, illetve szituációkat szeretünk hangsúlyozni. Most is így történt. Henivel és Gergővel, vagyis a fotón szereplő házaspárral megbeszéltük, hogy az esküvői kreatív fotózásukhoz használjuk a rájuk jellemző bicajaikat és mi pedig a megfelelő helyszínre invitáltuk őket. Itt spontán, improvizálva sikerült összehozni néhány jól sikerült jelenetet.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.zaol.hu/kultura/helyi-kultura/nivos-kulfoldi-fotosok-dijaztak-a-nagykanizsai-fenykepesz-felveteleit-5393585/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában