Frissen Zalából

2021.09.14. 07:00

Palkovics László és Vigh László is aláírta a petíciót Zalaegerszegen

A megyeszékhelyen is gyűjtik a ­Fidesz aktivistái a „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” petícióhoz az aláírásokat.

ZH

Palkovics László miniszter és Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos az aláírásgyűjtés helyszínén

Fotó: ZH

A minap Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Vigh László ország­gyűlési képviselő, miniszteri biztos az aláírásgyűjtés belvárosi helyszínén járt. Utóbbi jelezte: harminc éve dolgozik a politikai életben. Ez idő alatt azt tapasztalta, amikor baloldali kormány volt hatalmon, mindig hanyatlott az ország.

Palkovics László miniszter és Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos az aláírásgyűjtés helyszínén
Fotó: ZH

– Akkor nem tapasztaltunk fejlődést a városok, a falvak tekintetében sem, valamint a GDP is csökkent. Amióta a jobboldal van kormányon, folyamatos előrelépés tapasztalható minden téren, köztük a gazdaság területén is. Fontos lenne, hogy a fejlődést ne szakítsuk meg – hangsúlyozta Vigh László. Hozzátette: az emberek nagy többsége össze tudja hasonlítani, milyen eredmények történtek, amióta Orbán Viktor vezeti az országot, valamint arról is tud a társadalom képet alkotni, Gyurcsány Ferenc mit tett anno.

– Ezért gyűjtjük országszerte az aláírásokat is: ne térjen vissza a múlt, a Gyurcsány-korszak, mert az hatalmas gondokat okozna újra mindenkinek – közölte Vigh László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában