Frissen Zalából

2021.09.13. 16:00

Nagykanizsai sikert hozott a pusztaszentlászlói horgászviadal

Nagykanizsai sikert hozott a Horgászegyesületek Zala Megyei Szövetsége csapatversenye, ahol a szövetséghez tartozó egyesületek és különleges jogállású tagok tisztségviselői próbálhatták ki szerencséjüket.

Gyuricza Ferenc

A vezetőségi verseny díjazott csapatai

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Gyuricza Ferenc

A 15 résztvevőből a Szúnyog Horgász Egyesület tagjai érték el a legjobb eredményt.

A vezetőségi verseny díjazott csapatai
Fotó: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

A pusztaszentlászlói tavon szombaton megrendezett versenyen jobbára apróhalak akadtak horogra, s mint azt az eredményhirdetéskor Makovecz Tamás elnök kiemelte, ezúttal minden egyes csapatnak sikerült fogást felmutatnia. A Szúnyog Horgász Egyesület sikere hajszálon múlott, a második helyezett helyi Haladás Horgász Egyesület hármasa ugyanis mindössze 14 deka­grammal teljesített kevesebbet. A harmadik a liszói csapat lett. Az eredményhirdetésen még egy díjátadóra került sor, a győztes csapat tagja, Somogyi Balázs a Zala Megye Horgász­sportjáért kitüntetést vehette át.

A házigazda egyesület nevében dr. Jandó Zoltán elnök mondott köszöntőt. Kiemelte: a Magyar falu program támogatásával hatmillió forint értékben újították fel a horgásztanya tetőzetét, míg a Nemzeti Együttműködési Alaptól elnyert 3,2 millió forintból többek között tanösvényt alakítottak ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában