Frissen Zalából

2021.09.29. 07:00

„Hazudtunk reggel, éjjel meg este” – Zalába érkezik a kiállítás

„Hazudtunk reggel, éjjel meg este” – ez az őszödi beszédből vett idézet is olvasható annak a kamionnak az oldalán, amely a 2006-os zavargásokat, a rendőri brutalitást hivatott bemutatni. Zalában három városban is megtekinthető lesz a mozgó kiállítás.

ZH

A mozgó tárlat gyermekek számára megrázó lehet, ezért nem is ajánlott számukra

Fotó: ZH

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány vándorkiállítása a 2006 szeptemberében és októberében történt eseményeket dolgozza fel, melyek során 12 embernek lőtték ki a szemét, 24 személynek komoly gumilövedék-sérülése lett. A multimédiás tárlat áldozatok beszámolóit is tartalmazza.

A mozgó tárlat gyermekek számára megrázó lehet, ezért nem is ajánlott számukra
Fotó: ZH

Keszthelyen szeptember 29-én, szerdán 15–20 óra között a Helikon Park parkolójában, a Kazinczy utca felől, Nagykanizsán szeptember 30-án csütörtökön 15–20 óra között az Eötvös téren, a „Márvány” parkolójában, Zalaegerszegen pedig október 1-jén pénteken 15–20 óra között és 2-án szombaton 8–13 óra között a Balatoni út és Stadion utca sarkán a parkolóban látogatható az ingyenes, de gyermekek számára nem ajánlott tárlat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában